20 Giugno 2024
course: Home

Az alapítványról

2010.08.16.-án a Fővárosi Bíróság 11.189.sz. alatt bejegyezte és nyilvántartásba vette a Vollnhofer ArtStudio közhasznú alapítványt.

Az alapítvány célja „a képzőművészeti és szépművészeti alkotások megismerhetőségének tartós, közérdekű biztosítása rendezvények szervezésével”

Az Artstudio tulajdonosa és vezetője, Vollnhofer Mária, édesapjának és édesanyjának, egész, főleg német-osztrák származású családjának szeretne emléket emelni ezzel a kezdeményezéssel.
Szülei mindig hűek maradtak az országhoz, a nehézségek ellenére is tisztességgel és emberséggel mindig a legtöbbet igyekeztek kihozni a körülmények adta lehetőségekből, örülve mások jobb sorsának, előrelépésének, különösen a tanulás és műveltség területén. A család nevét viselő ArtStudio új szint ad az elsárgult lapoknak és helyt ad a különböző művészi formákban megújuló élet számos lehetőségeinek.

Az Alapítvány tevékenysége kiterjed az oktatás, képzés, művészeti oktatás , egészségfenntartó és egészségjavító foglalkozások és művészetterápia területére.

Vollnhofer Mária 1973-tól külföldön él, férje olasz és hivatása következtében az utolsó 30 év alatt Olaszországban, Finnországban, Németországban, Üzbegisztánban és Spanyolországban éltek.

Realizzazione siti web www.sitoper.it